Din sag - vores sag

​Løsninger med fokus på mennesket

Vindmøller

I Danmark bliver der flere og flere, der bliver naboer til store vindmøller eller solcelleparker. Det er selvfølgelig dejligt, at der i den grad bliver satset på alternative energikilder, men støjgener, skyggekast og udsigtsgener kan være en belastning for ejendommens værdi.

Heldigvis er der mulighed for at søge erstatning, hvis man bor inden for en vis afstand til vindmøllerne eller solcelleparken. En taksationsmyndighed besigtiger naboejendomme for at vurdere værditabet på ejendommen, men det sker inden vindmøllerne bliver sat op, og vurderingen bliver dermed foretaget ud fra en illustration. Og det er kun, hvis værditabet udgør over én procent af ejendommens samlede værdi, at man får udbetalt erstatning.

Er man ikke tilfreds, er der mulighed for at anlægge en erstatningssag mod mølleopstillerne. Her skal man samtidig have for øje, at det ofte er naboer, man ellers har et godt forhold til, man kommer til at anlægge sag i mod.

Vil du vide mere, så kontakt advokat os.


​Du kan læse en brochure om emnet vindmøller her.

Gener ved solcelleparker kan der læser mere om her.

For at stille de to energikilder ens i kampen om de statslige støttekroner er erstatningsreglerne for naboer til vindmøller nu blevet udvidet, så de tillige gælder for nye solcelleparker i en afstand af op til 200 meter fra naboejendomme.

Kontakt advokat Lotte Bliddal eller advokat Michael Jørgensen på 97172244, hvis du vil vide mere.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prispolitik

Åbenhed

Vi undersøger altid, om du
​har mulighed for fri proces.

Hvem er vi

Profil

Læs om
​Advokathuset Bliddal

KONTAKT

SEND DIN BESKED

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid

velkommen til at kontakte os.

​Firmainformation

Advokathuset Bliddal
​CVR-/ApS-nr.: 29916462

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk