​Lotte Bliddal, advokat (H)
bestyrelsesleder og konfliktmægler

Jeg er indehaver af Advokathuset, og jeg har møderet for Højesteret, Landsret samt Sø- og Handelsret. Jeg er en excentriker, som tror på, at jeg og andre er bedst, når vi er glade, begejstrede, energiske og modige.

Fokusområder:

Arbejder med ledelse, erhvervsrådgivning, familieret, formueoptimering, retssager og bestyrelser. Jeg tror på langvarige kunderelationer og elsker at få lov til at være en betroet sparringspartner for mine kunder, når de får en ny udfordring, som de ønsker input eller bistand til at finde en løsning på.

Jeg er i øvrigt altid frisk på at holde foredrag om juridiske emner og andre emner, som ligger inden for mine interesseområder.

Hør og læs mere om mig som bestyrelsesleder her.​

​Lotte Bliddal

lb@paulex.dk

Facebook

Min blog

Historik:

Jeg startede som advokatfuldmægtig i 1998; blev advokat i 2002 og fik møderet for Landsret og Sø- og Handelsret i 2005. I 2016 fik jeg møderet for Højesteret. 2010 blev året, hvor jeg tog en uddannelse som mediator/konfliktmægler. I 2006 blev jeg medejer af firmaet, og siden 1. december 2021 har jeg været eneejer af Advokathuset. I december 2022 færdiggjorde jeg en uddannelse som bestyrelsesleder, ChairpersonTM.


Tillidsposter:

Jeg har altid været en del af flere bestyrelser. Gennem mange år har jeg været en del af følgende fondsbestyrelser: Fonden for Vestjyllands Kunstpavillon/Arne Haugen Sørensen Museum, Bakkelyfonden på Mors og Langvadbjerg Fonden. Derudover sidder jeg i selskabers og foreningers bestyrelser samt i Handelsbankens Bankråd. Jeg er tillige medlem af et Advisory Board.

Bedste og mest lærerige bog nogensinde:

"Elsk det som er" af Byron Katie

Drivkraft:

Begejstring og nye udfordringer med grobund i troen på, at vi alle viser vores værd ved at gøre noget svært.

Fritidsinteresser:

Jeg styrketræner i Videbæk Styrke og Kampsport. Jeg elsker vinterbadning og er naturligvis aktiv sammen med min familie (ægtefælle og 3 drenge). Jeg har blogget siden marts 2007 om virksomheden, om advokatbranchen og andre ting, som betyder noget for mig. Det kan du læse om på min blog her. Jeg er typen, som pludselig bliver begejstret for noget, og så går jeg all in. Det underholder jeg med på Facebook eller i de klummer, som jeg skriver for Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Derudover skriver jeg af og til kronikker og læsebreve, når jeg oplever, at jeg kan bidrage med holdninger og viden i den offentlige debat. Senest er jeg blevet medlem af ”Panelet” i Herning Folkeblad, hvor jeg af og til giver mit besyv til et aktuelt emne. Jeg har også været deltaget i debatprogrammet "Hånden på Hjertet" på TV Midt Vest.

Derudover strikker jeg, når jeg har tid, mens jeg på daglig basis dyrker Wim Hof Metoden – som handler om at tage isbade og lave vejrtrækningsøvelser. Begge dele er fantastiske.

Jeg læser meget. Den mest lærerige bog er i min verden:

"Elsk det som er" af Byron Katie 

Mottoer:​

"Den, der har overvundet sig selv er større end den, der har overvundet tusindvis af krigere".

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt