Din sag - vores sag

​Løsninger med fokus på mennesket

Inkassoadvokat der hjælper ved inkassosager

Har du brug for en dygtig og erfaren inkassoadvokat i Videbæk, Tarm, Herning, Ringkøbing eller omegn? Så kan du med fordel kontakte vores advokatfirma.

Om inkasso og inkassosager

Kort og godt handler inkasso om at inddrive beløb, som ikke er blevet betalt til tiden. Der må ikke være tvivl om, at beløbet skal betales. Hvis skyldneren ikke er enig i, at beløbet skal betales, er der tale om en tvist i sagen, og sagen falder i så fald uden for reglerne om inkasso.

Selve inkassosagens forløb er forskelligt alt efter, hvilken type gæld det drejer sig om. Kontakt os for en drøftelse af din sag, og vil du vide mere om inkasso, kan du downloade vor pjece om inkasso, som indeholder en tjekliste til dig til brug ved behandling af dine debitorer.

Vi samarbejder med RKI

Vi samarbejder med RKI i behandlingen af inkassosager. Vi oplever, at dette samarbejde giver gode resultater, og at indberetningen til RKI gør, at debitorerne koncentrerer sig om at betale de kreditorer, som har indberettet til RKI før andre kreditorer.

Kontakt os hvis du skal bruge en inkassoadvokat

Har du brug for en inkassoadvokat, der kan hjælpe dig med din inkassosag, er du meget velkommen til at kontakte advokat Michael Jørgensen. Du kan med fordel ringe til os på telefon 97 17 22 44, men du kan også skrive til vores e-mail paulex@paulex.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. ​Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. ​

Du kan læse mere om RKI her.


Læs desuden her om vores inkasso-vejledning.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prispolitik

Åbenhed

Vi undersøger altid, om du
​har mulighed for fri proces.

Hvem er vi

Profil

Læs om
​Advokathuset Bliddal

KONTAKT

SEND DIN BESKED

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid

velkommen til at kontakte os.

​Firmainformation

Advokathuset Bliddal
​CVR-/ApS-nr.: 29916462

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk