Din sag - vores sag

​Løsninger med fokus på mennesket

Skilsmisseadvokat der varetager dine interesser

Leder du efter en dygtig skilsmisseadvokat? Så lad os hjælpe dig. Hos Advokathuset Bliddal i Videbæk varetager vi vores kunders interesser vedrørende alle problemstillinger i forbindelse med separation og skilsmisse, herunder også forældremyndigheds- og samværsspørgsmål. Vi hjælper blandt andet kunder i Videbæk, Tarm, Herning, Ringkøbing og omegn.

Sådan foregår vores arbejde

I fortsættelse af en separation eller skilsmisse omfatter vores arbejde typisk udarbejdelse af en bodelingsoverenskomst og en boopgørelse under hensyntagen til eventuelle ægtepagter om særeje og lignende. Kunden kontakter os oftest, når beslutningen om separation og truffet, og vores behandling slutter, når vi har bistået med at få en aftale omkring deling af fællesboet på plads.

Du vil erfare, at vi bistår med ”oprydningen” af dit ægteskab på det juridiske plan, så du selv kan koncentrere dig om den følelsesmæssige side af sagen. Vi vil altid bestræbe os på at finde løsninger, som er til gavn for dig og din familie.

Hvad koster en skilsmisseadvokat?

Vi ønsker at have en åbenhed omkring vores salær, og vores priser afregnes som udgangspunkt altid ud fra den tid, vi bruger. Vores timesatser ligger til en pris på mellem 2.200 og 2.500 kr. ekskl. moms. Den endelige afregning afhænger af den konkrete sagstype og sagens omstændigheder.

Kontakt os i forbindelse med separation eller skilsmisse

Står du overfor en separation eller skilsmisse, så kontakt os og lad os hjælpe dig med den juridiske del af afslutningen på ægteskabet, så du kan fokusere på den følelsesmæssige del. Vi kan kontaktes på telefon 97 17 22 44, e-mail paulex@paulex.dk eller via vores kontaktformular her på siden. 

Advokat Lotte Bliddal har haft mange skilsmisser igennem årene og er klar til at hjælpe dig med din sag.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prispolitik

Åbenhed

Vi undersøger altid, om du
​har mulighed for fri proces.

Hvem er vi

Profil

Læs om
​Advokathuset Bliddal

KONTAKT

SEND DIN BESKED

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid

velkommen til at kontakte os.

​Firmainformation

Advokathuset Bliddal
​CVR-/ApS-nr.: 29916462

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk