Hvad kan vi hjælpe med?​

Virksomhedsoverdragelse

Vi bistår ofte vores kunder med køb eller salg af virksomhed samt forberedelse og gennemførelse af et generationsskifte.

Vi har erfaring med rådgivning af virksomheder, der står over for at købe eller sælge en virksomhed eller en del af den. Enten finder virksomhedsoverdragelsen sted mellem uafhængige parter eller også finder den sted som led i et generationsskifte til et familiemedlem eller en nær medarbejder.

Vi bidrager typisk i processen med følgende:

  • ​Forhandlingerne omkring de sidste uenigheder eller uafklarede ting
  • Afklaring af eventuelle juridiske forhold
  • Udarbejdelse af aftalegrundlaget for virksomhedsoverdragelsen, herunder aktie-/anpartsoverdragelsesaftale eller aktivoverdragelsesaftaler
  • Samarbejdsaftaler
  • Ejeraftaler

Vi har i årenes løb beskæftiget os med erhvervs- og selskabsretlige problemstillinger, hvor vi har arbejdet med fusioner, fissioner, spaltninger, likvidationer og generationsskifter. 

Advokat Lotte Bliddal har siden 1998 siddet i mange bestyrelsen og hun har stiftet mange selskaber og lavet selskabsretlige konstruktioner og bistået med virksomhedsoverdragelser m.m. Også i mange virksomheder er der følelser på spil. Ønsker du rådgivning, som også tager højde for andet end tal og aftaler, er du meget velkommen til at tage kontakt for en drøftelse. 

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt