ADVOKATHUSET BLIDDAL​

Om virksomheden

Vi beskæftiger 3 advokater,  4 sekretærer og 2 timelønnede servicemedarbejdere. Vort personale repræsenterer tilsammen mere end 100 års erfaring fra advokatbranchen. Vi tør godt kalde os selv for atypiske, da vi ikke afholder os fra at føre sager, som er lidt usædvanlige. Vi har ført sager om stalking, injurier og børnebortførelser.

Vores kunder er både private og erhvervsvirksomheder. De fleste kunder er fra Vestjylland, men vi servicerer også kunder uden for Jylland. Bopæl på Bornholm er ingen hindring. Vi har til huse midt i Videbæk og har egne P-pladser.​

Det er vores mission at yde kompetent og rettidig juridisk rådgivning. Vi ønsker at levere helhedsløsninger til mennesker og virksomheder. Vores arbejde skal skabe merværdi for vores kunder. Vi vurderer dig og din sag. Vi ser sammen med dig efter muligheder og løsninger. Hos os får du vores oprigtige vurdering af din sag, og i et sprog, som du kan forstå.

Du kan læse vores forretningsbetingelser her (omhandler vor tavshedspligt, vor ansvarsforsikring, advokatbeskikkelse, dine persondata, dine klagemuligheder og andre punkter af relevans for dig og din sag) 

Du kan læse om vores behandling af dine persondataoplysninger her.

I 2008 modtog vi en 3. plads ved Danske Advokaters uddeling af Innovationspriser. Du kan læse meget mere herom her.​

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt