Ansættelsesret​

​Din sag – vores sag

En ansættelseskontrakt er en meget vigtig ting at få styr på, når du har fået et nyt job. Din arbejdsgiver skal som minimum give dig et ansættelsesbevis, som skal leve op til de oplysningskrav, der findes i lov om ansættelsesbeviser.

Får du ikke et sådant ansættelsesbevis, vil du kunne få en godtgørelse på minimum 5.000 kr.​

​Kontakt advokat Mic​hael Jørgensen, hvis du har spørgsmål, som relaterer sig til det ansættelsesretlige område. Michael har arbejdet som jurist hos HK i Herning i 3 år, og han har derfor stor indsigt i og erfaring med de fleste ansættelsesretlige problemstillinger.

Michael har ført mange retssager om mange forskellige spørgsmål inden for ansættelsesretten. De seneste to retssager, som har været prøvet af domstolene har handlet om, hvorvidt opsigelsen af en medarbejder var saglig og om en arbejdsgiver kunne sige op grundet 120-dages reglen.

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt