​Skal vi rådgive dig?

Selskabsret

Vores rådgivning omfatter alt lige fra opstart af virksomheden og valg af selskabsform til de udfordringer, som virksomheden står over for i sin levetid. Paul Johansen har i over 30 år i det væsentligste beskæftiget sig med erhvervs- og selskabsretlige problemstillinger, hvor han har arbejdet med fusioner, fissioner, spaltninger, likvidationer og generationsskifter. I alle år har han siddet i bestyrelser i flere virksomheder i Vestjylland, og han er derfor bekendt med en bred vifte af de selskabsretlige problemstillinger, som en virksomhed bør overveje at løse afhængigt af de konkrete omstændigheder.

Advokat Lotte Bliddal har siden 1998 siddet i mange bestyrelser og hun har stiftet mange selskaber og lavet selskabsretlige konstruktioner og bistået med virksomhedsoverdragelser m.m. I mange virksomheder er der også følelser på spil. Ønsker du rådgivning, som også tager højde for andet end tal og aftaler, er du velkommen her.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din sag.

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt