​Skræddersyet forløb

Oprettelse af testamente​

​Mange familier består i dag af dine, mine og vores børn. Det er derfor vigtigt, at man sikrer de personer, som betyder allermest, uanset hvilken situation man står i. Vi tilbyder at skræddersy dine ønsker i et testamente, således at du på bedste vis kan sikre dine efterladte. Vores advokatfirma holder til i Videbæk, men vi hjælper dig gerne, uanset om du kommer fra Ringkøbing, Herning, Tarm eller andre omkringliggende områder.

Med et testamente kan du sikre dine efterladte

​Det kan være, at du ønsker, at din ægtefælle skal kunne hensidde i uskiftet bo, eller at dine børn skal sikres i tilfælde af skilsmisse. Mulighederne er mange, og vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning for dig og din familie.

En ting er helt sikkert: Vi skal alle herfra på et tidspunkt, selvom de færreste af os går og tænker på dette i dagligdagen, men har du ikke oprettet et testamente, kan du ikke selv bestemme over sin formue, når du ikke er her længere. Gør derfor noget nu - vi kan hurtigt og billigt vurdere dit behov for et testamente og hjælpe dig med at udforme det efter dine ønsker, uanset om du har behov for et familie-testamente eller ej.

Hvad koster et testamente?

Vi tager en pris per time på mellem 2.200 og 2.500 kr. ekskl. moms for rådgivning og oprettelse af et testamente. Vores priser afhænger blandt andet af opgavens karakter, opgavens omfang og behovet for specialistviden.

Kontakt os for yderligere information

​For yderligere information er du velkommen til at kontakte advokat Lotte Bliddal. Ring på telefon 97 17 22 44, skriv til e-mail paulex@paulex.dk eller benyt kontaktformularen her på siden.​​

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt