Lejeret​

Rådgivning for lejere og private udlejere

Hos Advokathuset Bliddal i Videbæk finder du en erfaren advokat med speciale i lejeret. Vi bistår ofte lejere og private udlejere i vores nærområde i Videbæk, omkring Tarm, Ringkøbing og Herning med udarbejdelse af lejekontrakter i beboelseslejemål.

I eksisterende lejemål kan der opstå mange problemer, og vores rådgivning inden for lejeret omfatter blandt andet spørgsmål i forbindelse med:

  • Inkassering af ikke-betalt husleje
  • ​Mangler ved det lejede
  • ​Ophævelse eller opsigelse af lejemål

Få juridisk rådgivning og vær på forkant med situationen

Flere af lejelovgivningens regler kan ikke fraviges ved aftale, hvorfor professionel rådgivning af en advokat med speciale i lejeret har væsentlig betydning, hvis du som enten lejer eller udlejer skal opnå de forventede resultater.

Lejelovgivningen er uoverskuelig og sammensat. En kvalificeret stillingtagen til lejeretlige problemstillinger kræver juridisk rådgivning, så du er på forkant med situationen, og så du ikke taber for mange penge på grund af fodfejl og forglemmelser.

Kontakt vores specialister i lejeret for professionel hjælp

Har du spørgsmål om lejeret, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi lige netop kan hjælpe dig, så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt vores advokat med speciale i lejeret, Michael Jørgensen, hvis du vil være på den sikre side i relation til lejeretten. Ring på 97 17 22 44 eller skrive til paulex@paulex.dk. Alternativt har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt