Din sag - vores sag

​Løsninger med fokus på mennesket

Lejeret: Rådgivning for lejere og private udlejere

Hos Advokatfirmaet Bliddal i Videbæk finder du en erfaren advokat med speciale i lejeret. Vi bistår ofte lejere og private udlejere i vores nærområde i Videbæk, omkring Tarm, Ringkøbing og Herning med udarbejdelse af lejekontrakter i beboelseslejemål.

I eksisterende lejemål kan der opstå mange problemer, og vores rådgivning inden for lejeret omfatter blandt andet spørgsmål i forbindelse med:

  • Inkassering af ikke-betalt husleje
  • ​Mangler ved det lejede
  • ​Ophævelse eller opsigelse af lejemål

Få juridisk rådgivning og vær på forkant med situationen

Flere af lejelovgivningens regler kan ikke fraviges ved aftale, hvorfor professionel rådgivning af en advokat med speciale i lejeret har væsentlig betydning, hvis du som enten lejer eller udlejer skal opnå de forventede resultater.

Lejelovgivningen er uoverskuelig og sammensat. En kvalificeret stillingtagen til lejeretlige problemstillinger kræver juridisk rådgivning, så du er på forkant med situationen, og så du ikke taber for mange penge på grund af fodfejl og forglemmelser. 

Kontakt vores specialister i lejeret for professionel hjælp

Har du spørgsmål om lejeret, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi lige netop kan hjælpe dig, så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt vores advokat med speciale i lejeret, Michael Jørgensen, hvis du vil være på den sikre side i relation til lejeretten. Ring på 97 17 22 44 eller skrive til paulex@paulex.dk. Alternativt har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prispolitik

Åbenhed

Vi undersøger altid, om du
​har mulighed for fri proces.

Hvem er vi

Profil

Læs om
​Advokathuset Bliddal

KONTAKT

SEND DIN BESKED

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid

velkommen til at kontakte os.

​Firmainformation

Advokathuset Bliddal
​CVR-/ApS-nr.: 29916462

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk