bESTYRELSESARBEJDE I DIN VIRKSMHED​

Bestyrelsesarbejde

Alle virksomheder med mere end 50 ansatte skal sætte mål for at få flere af det underrepræsenterede køn ind i bestyrelsen.

Politisk handler det fra EU´s side kort og godt om, hvordan virksomhederne får gjort mindst 40% af bestyrelsens medlemmer til kvinder.

For alle virksomhedsejere bør det dog mere end noget andet handle om, at man tiltrækker sig de rette kompetencer og opnår bedst adgang til viden med det mål at bruge sin bestyrelse til at skabe værdi til gavn for virksomheden.

Jeg, advokat Lotte Bliddal, har siden 1998 siddet i mange bestyrelser, og min holdning er, at der skal være den rette kemi med ejerne og være en klar afstemning af forventninger, hvis jeg skal træde ind i en bestyrelse.

Jeg er i år 2022 under uddannelse som bestyrelsesleder, og hvis du ønsker min bestyrelsesprofil tilsendt, skal du være velkommen til at kontakte mig på lb@paulex.dk

Stikord:

  • Jeg er en excentriker, som tror på, at jeg og andre er bedst, når vi er glade, begejstrede, energiske og modige. Dette gælder også ansvarlige og dygtige bestyrelsesmedlemmer
  • Jeg er selv virksomhedsejer, motivator og forretningsudvikler med medarbejdere, som jeg krammer hver morgen, fordi kærlighed til mine medarbejdere er en grundpræmis for min ledelsesstil. P.S. Jeg krammer også mine bestyrelseskollegaer.
  • Involverende og forventningsafstemmende ledelsesstil som uddelegerer ansvarsområder til mine bestyrelseskollegaer eller selv påtager mig opgaver i troen på, at 2 + 2 kan give 5 og i troen på, at vi alle viser vort værd ved at gøre noget svært

Kontakt advokat Lotte Bliddal for yderligere information om bestyrelsesarbejde i din virksomhed.

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt