​Hjælp til probelmstillinger

Familieadvokat hjælper jer gennem svære perioder​

Har du brug for en familieadvokat? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Advokathuset Bliddal i Videbæk varetager vi vores kunders interesser vedrørende alle problemstillinger i forbindelse med familie og skilsmisse, herunder også forældremyndigheds- og samværsspørgsmål. Vi hjælper blandt andet kunder i Videbæk, Ringkøbing, Skjern, Tarm, Herning og omegn.

Hvad kan en familieadvokat hjælpe med?

En familieadvokat kan hjælpe med de problemstillinger, du støder på gennem livet. Når du flytter sammen med kæresten, bliver gift eller når I køber hus sammen.

Skulle det ske, at I går fra hinanden og bliver skilt, kan du også få brug for en familieadvokat.

En familieadvokat hjælper også i sager om børn. Hvis I går fra hinanden, så skal det aftales, hvor børnene skal have bopæl – og hvor ofte de skal have samvær med den anden forælder. Det gælder, uanset om forældrene er gift eller ej.

Sager om skilsmisser starter i Familieretshuset

Ægteskabsloven bestemmer også, hvornår man kan blive separeret og skilt. Sager om skilsmisser starter ved Familieretshuset. Hvis parterne ikke kan blive enige om vilkårene for skilsmissen, træffer Familieretshuset afgørelse i sagerne.

Ægtefællerne kan frit aftale, hvordan der skal deles ved skilsmisse. Der udarbejdes ofte en opgørelse over ægtefællernes formue, som viser ægtefællernes respektive bodele. Dette kaldes en boopgørelse. Denne opgørelse kombineres med en bodelingsoverenskomst. Kan ægtefællerne ikke blive enige, så skal der, ifølge loven ske ligedeling, medmindre der er aftalt særeje. Familieadvokaten kan også rådgive om (penge-) gaver mellem ægtefæller – om særeje og ægtepagter.​

Er I samlevende, men ikke gift?

En særlig udfordring har de samlevende, som ikke er gift, men som har børn og hus sammen. Samlevende er ikke omfattet af familieretten, men på nogle områder kan samlevende alligevel blive behandlet som ægtefæller. Det gælder for eksempel i arveloven.

Samlevende arver ikke hinanden, men med et testamente kan de bestemme, at de skal arve hinanden som om, at de var ægtefæller. Hvis samlevende køber hus sammen, råder familieadvokaten altid til at få lavet et testamente, så de arver hinanden og dermed gør det muligt for længstlevende at blive boende i huset.

Kontakt os her for at høre mere

Vi har mange års erfaring som familieadvokat. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om Familieret, Arveloven eller noget helt andet. Advokat Lotte Bliddal står klar til at hjælpe.

Vi kan kontaktes på telefon 97 17 22 44, e-mail paulex@paulex.dk eller via vores kontaktformular her på siden.​

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt