Løsninger med fokus på mennesket

Familieadvokat hjælper jer gennem svære perioder​

Har du brug for en familieadvokat? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Advokatfirmaet Bliddal & Holmstrøm i Videbæk varetager vi vores kunders interesser vedrørende alle problemstillinger i forbindelse med familie og skilsmisse, herunder også forældremyndigheds- og samværsspørgsmål. Vi hjælper blandt andet kunder i Videbæk, Ringkøbing, Tarm, Herning og omegn.

Hvad kan en familieadvokat hjælpe med?

En familieadvokat kan hjælpe med de problemstillinger, du støder på gennem livet. Når du flytter sammen med kæresten, bliver gift eller når I køber hus sammen.

Skulle det ske, at I går fra hinanden og bliver skilt, kan du også få brug for en familieadvokat.

En familieadvokat hjælper også i sager om børn. Hvis I går fra hinanden, så skal det aftales, hvor børnene skal have bopæl – og hvor ofte de skal have samvær med den anden forælder. Det gælder uanset om forældrene er gift eller ej.

Sager om skilsmisser starter i Familieret

Ægteskabsloven bestemmer også, hvornår man kan blive separeret og skilt. Sager om skilsmisser starter ved Familieretshuset. Hvis parterne ikke kan blive enige om vilkårene for skilsmissen, oversendes sagen til domstolene.

Ægtefællerne kan frit aftale, hvordan der skal deles ved skilsmisse. Men kan de ikke blive enige, så skal der, ifølge loven ske ligedeling, medmindre der er aftalt særeje. Familieadvokaten kan også rådgive om (penge-) gaver mellem ægtefæller – om særeje og ægtepagter.​

Er I samlevende, men ikke gift?

En særlig udfordring har de samlevende, som ikke er gift, men som har børn og hus sammen. Samlevende er ikke omfattet af familieretten, men på nogle områder kan samlevende alligevel blive behandlet som ægtefæller. Det gælder for eksempel i arveloven.

Samlevende arver ikke hinanden, men med et testamente kan de bestemme, at de skal arve hinanden som om, at de var ægtefæller. Hvis samlevende køber hus sammen, råder familieadvokaten altid til at få lavet et testamente, så de arver hinanden og dermed gør det muligt for længstlevende at blive boende i huset.

Kontakt os her for at høre mere

Vi har mange års erfaring som familieadvokat. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om Familieret, Arveloven eller noget helt andet. Advokat Lotte Bliddal eller advokat Berit Holmstrøm står klar til at hjælpe.

Vi kan kontaktes på telefon 97 17 22 44, e-mail paulex@paulex.dk eller via vores kontaktformular her på siden.​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prispolitik

Åbenhed

Vi undersøger altid, om du

har mulighed for fri proces.

Hvem er vi

Profil

Læs hvem Advokatfirmaet

Bliddal & Holmstrøm er.

KONTAKT

SEND DIN BESKED

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid

velkommen til at kontakte os.

​Firmainformation

Advokatfirmaet Bliddal & Holmstrøm

CVR: 29916462

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk