​Randi Jensen, juridisk elitesekretær

Jeg har været ansat siden 1. august 2005 og nyder mine arbejdsopgaver samt kontakten til kunder og kollegaer. Jeg er positiv, serviceminded og pligtopfyldende, og så trives jeg med forandringer og er aldrig bange for at sige ja til nye opgaver.

Fokusområder:
Jeg arbejder indenfor mange forskellige områder. Mine primære beskæftigelsesområder er rådgivningssager inden for familie- og arveret, selskabssager og ejendomshandler.  Jeg er endvidere IT-Superbruger.

Drivkraft:​

Min drivkraft er, at jeg har en spændende hverdag på arbejdet, hvor dagene flyver af sted, og hvor jeg lærer noget nyt. Jeg sætter en ære i at forstå de ting, jeg arbejder med og elsker at styrke mit fundament med viden.

Randi Jensen

rj@paulex.dk

Historik:

Jeg startede på kontoret den 1. august 2005 som elev, og jeg blev færdig som advokatsekretær i juli måned 2007. Jeg har efterfølgende i 2020 videreuddannet mig til Juridisk Elitesekretær/Paralegal.

Mottoer:

"Man lever kun én gang"

"Du alene har ansvaret for dit liv"​

Fritidsinteresser:

Jeg nyder livet sammen med min mand og vores 3 børn. Fritiden går sammen med familien og gode venner, og jeg udfordrer gerne mig selv med løb eller andre aktiviteter, der får pulsen op. Jeg er målrettet og bruger også min fritid på udvikling af min arbejdsplads, hvor vi har store planer for fremtiden. Derudover er jeg aktiv i vor lokale gymnastikforening.

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt