​Luise Vang Andersen, advokatsekretær og bogholder

Jeg har været ansat i virksomheden siden 1. februar 2019 og har fået advokatsekretæruddannelsen her i huset. Jeg har et godt overblik over mine sager og bogholderiet og arbejder selvstændigt. Jeg har let til smil og kan lide at gøre mit for, at folk omkring mig trives.

Fokusområder:

Mine arbejdsområder består hovedsageligt af bogholderi samt ejendomshandler og dødsboer. Ligeledes bidrager jeg i en lang række andre sager, herunder blandt andet rådgivningssager, civile retssager med mere. 

Drivkraft:​

Dét at kunne gøre en forskel og kunne hjælpe andre er min drivkraft. Jeg tror på et ”vi”, og at vi sammen er stærkere. Jeg øver mig på at se positivt på tingene og ikke lade mig stresse. Jeg tror på udsagnet, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget: Fejl er uundgåelige – det er dem, vi lærer af, men det er ikke dem, som definerer, hvem jeg er.

​Luise Vang Andersen

lva@paulex.dk

Historik:

Med en kontoruddannelse inden for offentlig administration ved Retten i Ringkøbing i 2000 og efterfølgende nogle års arbejde ved Retten i Herning, hvor jeg primært arbejdede med tinglysning og bogholderi, blev jeg ansat som kundemedarbejder i en bank. Inden mit job her i Advokathuset var jeg i bogholderiet hos Skattestyrelsen i 3 år. Med mine tidligere erfaringer og gode humør oplever jeg, at jeg er en værdsat kollega og medarbejder, som er godt rustet til arbejdet her, og jeg bestræber mig altid på at være én af de brikker, som får puslespillet til at falde på plads.

Mottoer:

"Hvorfor stresse, når man kan lade være"

Fritidsaktiviteter:

Jeg nyder fritiden med forskellige kreative hobbyer, herunder strik, bagning til den søde tand og senest er jeg begyndt at eksperimentere med surdejsbrød. Derudover deltager jeg aktivt i spejderlivet med min yngste datter, går til dans med min mand, og elsker ellers gåture, camping og samvær med familie og venner.

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt