​Inge Astrup, sekretær

Jeg arbejder som kontor- og servicemedarbejder. Jeg har været ansat i firmaet siden 1. maj 2021 i fleksjob, og har siden været en påskønnet medarbejder på kontoret. Jeg oplever mig selv som imødekommende, smilende og vellidt. Jeg er god til at holde fokus, og jeg har et godt overblik over mine arbejdsopgaver.

Fokusområder:

Mine arbejdsområder er meget afvekslende. Jeg bogfører, bestiller varer, passer telefon, tømmer mail- og e-Boks, laver kaffe og bidrager ellers de steder, hvor der er behov, og hvor jeg kan bidrage med min viden.

Drivkraft:

Min drivkraft er at gøre mig umage og gøre noget godt for andre.​

​Inge Astrup

✉ mail på vej

Historik:

Efter en bankuddannelse og 18 års erfaring som kunderådgiver, tog jeg et stort skift og uddannede mig til lærer. Jeg blev sidenhen afdelingsleder på en stor skole, hvor jeg fandt en god måde at udnytte både min bank- og læreruddannelse. Med mine tidligere erfaringer og viden, bidrager jeg til at sætte hverdagens udfordringer i et nyt perspektiv, så vi sammen kan få enderne til at mødes.

Mottoer:

"Det du fokuserer på, får du mere af"

"Lav en god dag"

Fritidsaktiviteter:

Jeg værdsætter allerhøjst samvær med familie og venner. Jeg nyder at være udenfor, og hvis det kan foregå på golfbanen, så gør det bestemt ingenting.

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt