Vor stifter, Paul Johansen, afgik ved døden den 17. november 2023 som 79 årig, og han var en del af Advokathuset til det sidste.

Vi har af samme grund valgt at bevare informationerne om ham og derfor lavet denne "Mindeside" i respekt for ham og de fodspor han har efterladt sig hos os alle.

Paul Johansen, ​​juridisk rådgiver

Jeg elsker juraen og at bistå både mine kunder og alle medarbejdere i Advokathuset med viden. Jeg vil betegne mig selv som fagligt stærk funderet og med fokus på kunden. Kundens sag er altid min sag. Jeg nyder at være en fagligt betroet kollega og at bidrage til løsninger, som altid er baseret på min viden gennem mange år i advokatbranchen.

Fokusområder:

Erhvervs- og selskabsretlige sager, generationsskifter, virksomhedsoverdragelser, insolvensret (konkurs- /rekonstruktionssager), tvangsauktioner, dødsbobehandling. Jeg har haft et utal af rets- og voldgiftssager og har fungeret som dommer i Voldgiftssager, ligesom jeg har haft mængder af bolig- og erhvervshandler, herunder udlejningsejendomme.

Paul Johansen

paulex@paulex.dk

Historik:

Startede som advokatfuldmægtig i Videbæk juli 1971, fik advokatbestalling i juli 1974 og blev selvstændig i januar 1975.

Opnåede møderet for Landsret og Sø- og Handelsret i 1981 og møderet for Højesteret i 1987. Jeg har deponeret min advokatbestalling men er fortsat ansat i virksomheden som juridisk rådgiver. Jeg afhændede virksomheden med halvdelen i 2006 og den anden halvdel i 2014.

Ejendomsformidler i 2011.

Motto:

”Ingen sag eller kunde er for lille eller for stor”

Drivkraft:

Vedholdenhed og retfærdighedssans samt stor interesse for kunden og kundens sag. - Ingen sag eller kunde er for lille eller for stor.

Tillidsposter:

Sidder i dag i bestyrelser i såvel erhvervsvirksomheder samt fonde. Mangeårigt medlem af Lions Club Videbæk

Fritidsinteresser:

Golf, ski og rejser samt "Klitten".

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt