​Christina Kallesøe, advokatsekretær

Jeg har været ansat siden 5. september 2016 og nyder at være et sted, hvor alle gensidigt sætter pris på hinanden. Ud over mine sekretæropgaver er jeg gaveansvarlig og benytter mig af mine kreative evner i relation til kontorets indretning, herunder i forbindelse med højtider. Jeg er serviceminded og pligtopfyldende, og så har jeg styr på mine ting. Jeg lægger vægt på det sociale sammenhold og gør meget for at holde sammen på mennesker.

​Fokusområder:

Mine fokusområder er hovedsagelig retssager, herunder den digitale sagsportal (minretssag) og bogholder. Derudover beskæftiger jeg mig med dødsboer samt rådgivningssager inden for familie- og arveret, og så står jeg for løn og pensioner.

Drivkraft:

Min drivkraft er en spændende og udfordrende hverdag i et godt og positivt arbejdsmiljø, som jeg tager et stort medansvar for.

Christina Kallesøe

ctk@paulex.dk

​Historik:

Jeg er tidligere uddannet salgsassistent. I 2018 blev jeg uddannet som advokatsekretær.


Motto:​

"Livet har ingen anden mening end den, vi giver den."

"Lev i nuet, grib chancer og værdsæt de små glæder i hverdagen."

Fritidsinteresser:

At nyde livet i selskab med familie og venner, samt gåture og andre aktiviteter i naturen. Jeg er ligeledes engageret i bestyrelsesarbejde.

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt