Din sag - vores sag

​Løsninger med fokus på mennesket

Reklamer

Langt de fleste har oplevet at komme hjem en fredag eftermiddag til en postkasse proppet til randen med reklamer både adresserede og uadresserede. Vil du gerne slippe af med dem, er det blot at kontakte PostDanmark og framelde dig reklamer og eventuelt også gratisaviser. Det hjælper dig dog kun af med den uadresserede markedsføring. Vil du gerne slippe for den adresserede også, skal du forbi BorgerService og tilmelde dig Robinsonlisten.

Ved at tilmelde dig Robinsonlisten, slipper du også for generende opkald fra diverse sælgere, MED MINDRE du selv har godkendt, at de kontakter dig. Det vil sige, at hvis du for eksempel har haft abonnement på en avis, har du samtidig tilladt dem at kontakte dig, uanset om du samtidig er på Robinsonlisten, men du er naturligvis i din gode ret til at bede om at blive slettet fra deres ringeliste.

Analyseselskaber kan du imidlertid ikke slippe for. De har altid lov til at ringe, så længe det ikke er i markedsføringsøjemed.​

Når det gælder emails, er loven til gengæld noget skrappere end med almindelig post. Her må virksomheder ikke bare sådan lige kontakte dig.

Når du køber en vare, giver du typisk en virksomhed lov til at kontakte dig med tilbud, der relaterer sig til dit køb. Hvis du for eksempel har købt en cd, må de gerne sende dig en reklame for musik, mens de ikke må maile dig med en reklame for en cd-afspiller.

Nyhedsbreve fra forhandleren er til gengæld noget, du skal give aktivt lov til. Det er ikke nok, at der er en i forvejen afkrydset boks, hvor du skal fjerne krydset for at undgå nyhedsbrevet.

Lige meget om det er reklamer eller nyhedsbreve, du modtager, skal det altid være nemt at framelde dig servicen.

Får du mails fra en virksomhed, du aldrig har købt ind ved endsige tilmeldt dig et nyhedsbrev fra, er der altså tale om spam, og det er ulovligt ifølge markedsføringslovens paragraf seks.

Læs mere om at slippe for reklamer i vores brochure Reklamer - ellers tak!

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prispolitik

Åbenhed

Vi undersøger altid, om du
​har mulighed for fri proces.

Hvem er vi

Profil

Læs om
​Advokathuset Bliddal

KONTAKT

SEND DIN BESKED

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid

velkommen til at kontakte os.

​Firmainformation

Advokathuset Bliddal
​CVR-/ApS-nr.: 29916462

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk