Din sag - vores sag

​Løsninger med fokus på mennesket

Handel på nettet

Der er mange ting, man skal være opmærksom på, før og efter man handler online.

Er det en større butik, er den oftest til at stole på, men er man blot det mindste i tvivl, er det altid en god idé at se, hvilke erfaringer andre kunder har gjort sig. For eksempel Trustpilot.dk kan bruges til det. Selvom det er en brugergenereret hjemmeside, er den ofte brugbar, hvis der er mange, detaljerede anmeldelser af en enkel virksomhed.

Derudover skal man være opmærksom på told og moms. Køber man varen inden for EU (dog uden Færøerne, Grønland, de Engelske kanaløer og de Kanariske øer), er prisen ionklusive moms, og der kommer ingen moms i. Køber du varen fra andre lande, bliver der lagt moms oven i prisen måske også told, skatter og afgifter plus gebyr. Det kan med andre ord være en bekostelig affære at købe sin vare uden for EU. Alene PostDanmarks gebyr er på over 100 kroner.

Til gengæld er det ret sikkert at betale med kreditkort online. Du skal blot huske ALDRIG at opgive andre oplysninger end navn. kortnummer, udløbsdato og kontrolnummer, når du betaler. Beder butikken andet, er det oftest klogest at afbryde handelen.​

Når du så har foretaget købet, har du 14 dages returret, hvis varen er købt i Danmark. Det betyder, at du for langt de fleste vares vedkommende kan returnere dem indtil 14 dage efter, at du har modtaget den. Enten ved at nægte at modtage pakken eller ved at sende den tilbage efterfølgende.

I løbet af disse to uger er det i orden af afprøve skoene, kameraet, etc., med mindre det udtrykkeligt står i handelsbetingelserne, at man ikke må det.


Der er dog visse varer, hvor der ikke er nogen fortrydelsesret. Det er for eksempel billetter og visse specialfremstillede produkter.

Du kan læse mere i vores brochurer:
Før du handler online

Når du har handlet online

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prispolitik

Åbenhed

Vi undersøger altid, om du
​har mulighed for fri proces.

Hvem er vi

Profil

Læs om
​Advokathuset Bliddal

KONTAKT

SEND DIN BESKED

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid

velkommen til at kontakte os.

​Firmainformation

Advokathuset Bliddal
​CVR-/ApS-nr.: 29916462

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk