Anne Ulrich Bertelsen​, advokatfuldmægtig

Jeg startede i virksomheden som advokatfuldmægtig den 1. september 2022, og jeg skal nu gennemføre min uddannelse som advokat. Det er mit mål at skabe værdi for alle omkring mig og bidrage til fællesskabet, da det er vigtigt for mig.​

Fokusområder:

Dødsboer og sager inden for familieretten samt retssager.

Historik:

Jeg blev uddannet jurist i 2016. Derefter fulgte min kæreste og vores ti måneder gamle søn med mig til Grønland. Her arbejdede jeg på Rigsombuddet og primært inden for familieretten. Jeg bidrog endvidere til samarbejdet mellem selvstyret i Grønland og den danske stat. Senere har jeg arbejdet med miljø- og planret i Holstebro Kommune.​​

Anne Ulrich bertelsen

AUB@PAULEX.DK

Tillidsposter​/interesseområder:

Jeg interesser mig for de fælleskaber, jeg er en del af. Jeg har blandt andet siddet i den lokale og centrale bestyrelse i tre år på mit kollegie og senere to år i en almen boligforening. Lige nu er jeg formand for forældrebestyrelsen i mine børns daginstitution.

Drivkraft:​

​At gøre ting bedre. Både når det gælder komplicerede juridiske udfordringer og mere lavpraktiske opgaver, bliver jeg begejstret for at kunne identificere og forstå problemets kerne, så jeg kan finde en god løsning.

Mottoer:

​”Der er ingen grund til at skynde sig, hvis man ikke ved, hvor man skal hen”

Fritidsaktiviteter:

​Igennem årene har jeg stort set altid været en del af et hold - enten et sportshold, et orkester eller et kor. I løbet af de sidste otte år har jeg været en del af et lidt stærkere fællesskab, nemlig vores familie på fem, og flere af mine fritidsinteresser er blevet til vores fælles fritidsinteresser. For tiden dyrker vi naturvidenskaben, særligt geologi, biologi og astronomi.

Når jeg har brug for det, løber eller svømmer jeg stadig en tur alene eller dykker ned i en god bog. Hver sommer får jeg som regel også fundet tid til at komme på vandet og windsurfe.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt