Advokatfirmaet har fået nyt navn

​Advokatfirmaet Johansen & Bliddal ApS hedder nu Advokatfirmaet Bliddal & Holmstrøm ApS.

Advokatfirmaet i Videbæk blev stiftet i 1994 af advokat Paul Johansen. I 2006 blev hans datter advokat Lotte Bliddal medejer af firmaet, og i 2014 udtrådte Paul Johansen af ejerkredsen samtidig med, at advokat Berit Holmstrøm blev medejer af advokatfirmaet.

Siden 2014 er advokatfirmaet videreført under samme navn, og ejerne har drøftet, hvad navnet på advokatfirmaet i fremtiden skulle være. Måske skulle man finde på noget helt anderledes?

Men i bund og grund er intet dog forandret i virksomheden. Advokatfirmaet fortsætter med det samme personale og Paul Johansen er stadig ansat i virksomheden.

Berit Holmstrøm fortæller: ”Vi står ved, hvem vi er. Vores kerneværdi er stadig at finde løsninger med fokus på mennesket. Der er intet nyt under himmelen på den led.”

Lotte Bliddal supplerer: ”Vi tror på, at folk kender os på vores holdninger, arbejde og vores resultater. Og det er det vigtigste for os som advokater.”

Derfor var det ikke nødvendigt at opfinde et helt nyt og anderledes navn til advokatfirmaet.

Det vil glæde os at se kunder, kolleger, samarbejdspartnere, familie og i det hele taget alle nye og gamle bekendte af advokatfirmaet til en uhøjtidelig forfriskning på vores kontor i Bredgade 20 i Videbæk, torsdag den 30. november 2017 mellem kl. 15.00 – 18.00.

Din sag - vores sag

Kontaktoplysninger

Advokathuset Bliddal

CVR-/ApS-nr.: 29916462

Bredgade 20, 6920 Videbæk

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk

Sikker mail: sikkermail@paulex.dk  

facebook-app-symbol-hvid   linkedin   instagram​​

TRUSTPILOT

Kontakt os

​Udfyld formularen herunder og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer i hverdagene. Hvis din henvendelse haster kan du ringe på 97 17 22 44.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt