Bredgade 20, 6920 Videbæk  |  E-mail: paulex@paulex​.dk  |  Tlf.: 9717 2244

Løsninger med fokus på mennesket

Iværksætteri

At starte virksomhed kan være en ganske vanskelig proces. Først og fremmest skal du overveje, om det overhovedet er nødvendigt. Nogle gange er det et lovkrav. Og i givet fald skal du tage stilling til, hvilken virksomhedstype, som passer bedst til den forretning, du vil sætte i gang. Skal virksomheden f.eks. være et personligt ejet selskab, skal det etableres som et ApS eller noget helt andet? Hvilke fordele og ulemper er der? Hvad kan man trække fra i virksomheden? Hvornår skal man opkræve moms og hvordan? Har du fået en erhvervs- lejekontrakt, og er den rimelig for dig og din virksomhed. Hvordan sikrer du dig i forhold til dine leverandører osv.?​

Hvis du træffer beslutning om at starte din egen virksomhed, så er der tale om en af de største og mest betydningsfulde beslutninger i dit liv. Du vil komme til at gennemgå en proces, som kun andre nuværende eller tidligere iværksættere vil kunne sætte sig ind i. Det er væsentligt, at du får en god og kompetent rådgivning fra starten af, så du undgår de alt for dyrekøbte erfaringer.

At tænke kreativt og indgå utraditionelle samarbejdsaftaler kan være vejen frem og være medvirkende til, at du overlever som virksomhed også om 5 år.

Vi har gennem mange år rådgivet iværksættere, og advokat Lotte Bliddal har været personligt involveret i flere spændende opstartsprojekter, hvorfor vores erfaring inden for området ikke alene er teoretisk, men i høj grad erfaret ved personlig og direkte involvering. Vi tror på, at vi vil kunne give dig og din virksomhed rådgivning og professionel sparring i øjenhøjde, som vil være praktisk anvendelig for dig.

Kontakt advokat Lotte Bliddal, hvis du har spørgsmål til opstart af egen virksomhed eller til de udfordringer, du møder efter opstart af din virksomhed.


Ellers kan du nå langt selv med hjælp fra din lokale skatteforvaltning. På SKATs hjemmeside kan du finde mange anvendelige oplysninger. Klik her.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prispolitik

Åbenhed

Vi undersøger altid, om du

har mulighed for fri proces.

Hvem er vi

Profil

Læs hvem Advokatfirmaet

Bliddal & Holmstrøm er.

KONTAKT

SEND DIN BESKED

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid

velkommen til at kontakte os.

​Firmainformation

Advokatfirmaet Bliddal & Holmstrøm

CVR: 29916462

Adresseinformation

Bredgade 20

6920 Videbæk

Kontaktinformation

Telefon: 9717 2244

E-mail: paulex@paulex.dk