Din sag - vores sag

​Løsninger med fokus på mennesket

Iværksætteri

At starte virksomhed kan være en ganske vanskelig proces. Du skal f.eks. tage stilling til, hvilken virksomhedstype, som passer bedst til den virksomhed, du vil starte. Skal virksomheden f.eks. være et personligt ejet eller skal det etableres som et ApS?  Hvilke fordele og ulemper er der? Hvad kan man trække fra i virksomheden? Hvornår skal man opkræve moms og hvordan? Har du en erhvervs-lejekontrakt, og er den rimelig for dig og din virksomhed. Hvordan sikrer du dig i forhold til dine leverandører og dine kunder?​

Hvis du starte din egen virksomhed, så er der tale om en af de største og mest betydningsfulde beslutninger i dit liv. Du vil komme til at gennemgå en proces, som kun andre iværksættere kan sætte sig ind i. Det er væsentligt, at du får en god og kompetent rådgivning fra starten, så du undgår faldgruber og ærgrelser.

At tænke kreativt og indgå utraditionelle samarbejdsaftaler kan være vejen frem og være medvirkende til, at din virksomhed stadig eksisterer om mange år.

Vi har gennem mange år været iværksætter-advokater, og advokat Lotte Bliddal har været personligt involveret i flere spændende opstartsprojekter, hvorfor vores erfaring inden for området ikke alene er teoretisk, men i høj grad erfaret ved personlig og direkte involvering. Vi tror på, at vi kan give dig og din virksomhed rådgivning og professionel sparring i øjenhøjde.

Kontakt os, hvis du er iværksætter, og har brug for rådgivning og sparring før eller efter opstart af virksomhed.


På SKAT's hjemmeside kan du finde mange anvendelige oplysninger. Klik her.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prispolitik

Åbenhed

Vi undersøger altid, om du
​har mulighed for fri proces.

Hvem er vi

Profil

Læs om
​Advokathuset Bliddal

KONTAKT

SEND DIN BESKED

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid

velkommen til at kontakte os.

​Firmainformation

Advokathuset Bliddal
​CVR-/ApS-nr.: 29916462

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk