Din sag - vores sag

​Løsninger med fokus på mennesket

Ansættelsesforhold

For dig som arbejdsgiver er ansættelseskontrakten en meget vigtig ting at have styr på. Ved at din virksomhed får en ansættelses- kontrakt, som er tilpasset din virksomhed, vil denne kunne danne baggrund i samtlige fremtidige ansættelser i virksomheden.


Der er en god økonomi i at have en opdateret kontrakt, da selv små mangler i værste fald vil kunne resultere i godtgørelser på minimum 5.000 kr.


Når det kommer til opsigelser, er der altid mange overvejelser og spilleregler, som skal overholdes. Mange retssager mellem arbejds- giver og arbejdstager kan undgås, hvis der søges juridisk bistand inden beslutningen om opsigelse træffes.


En sådan bistand kan oftest klares med en snak over telefonen, for en ting er sikkert: en dårligt håndteret opsigelse kan koste virksom- heden rigtig mange penge.

Kontakt advokat Michael Jørgensen for en drøftelse af din sag. Michael har arbejdet som jurist hos HK i Herning i 3 år, og han har derfor stor indsigt i og erfaring med de fleste ansættelsesretlige problemstillinger.

Hvis du gerne vil vide mere om sexchikane, kan du læse her

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prispolitik

Åbenhed

Vi undersøger altid, om du
​har mulighed for fri proces.

Hvem er vi

Profil

Læs om
​Advokathuset Bliddal

KONTAKT

SEND DIN BESKED

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid

velkommen til at kontakte os.

​Firmainformation

Advokathuset Bliddal
​CVR-/ApS-nr.: 29916462

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk