Din sag - vores sag

​Løsninger med fokus på mennesket

Køb

Vi er medlem af foreningen Danske BOLIGadvokater, og vores medlemskab og krav til kvalifikationer er din garanti for tryghed, når du køber bolig eller grund. Du kan altid skrive under på en købsaftale uden risiko, såfremt du får indsat følgende sætning i købsaftalen: ”Denne handel er betinget af købers advokats skriftlige godkendelse i sin helhed”.


Vi kan bistå dig på flere forskellige måder, og du kan altid tage telefonisk kontakt til os eller komme til et gratis formøde, hvor vi drøfter din situation og dine muligheder.

Udarbejdelse af skødet er faktisk den mindste del af vor rådgivningspakke, og vi er af den opfattelse, at det er uforsvarligt at skrive et skøde uden rådgivning, og derfor består vores rådgivning altid af følgende elementer; med mindre vi direkte og skriftligt aftaler andet med dig:

  • ​Rådgivning om fortrydelsesret
  • Rådgivning om advokatforbehold
  • Rådgivning om kurssikring
  • Gennemgang af købsaftalen + bilag, herunder salgsopstilling, eventuel tilstandsrapport, servitutter, byrder og hæftelser, energiforhold, miljøforhold, BBR-ejermeddelse, kommunalt ejendomsoplysningsskema, vedtægter vedr. ejer- eller grundejerforening mv.
  • Rådgivning om eventuel ejerskifte- og husforsikring
  • Udarbejdelse og tinglysning af skøde
  • Koordinering med bank og realkreditinstitut vedrørende tinglysning af pantebreve mv.
  • Udarbejdelse af refusionsopgørelse
  • Drøftelser omkring eventuelt behov for testamente, samejekontrakt

​​

Du kan læse mere om Danske BOLIGadvokater her. Vi garanterer for en god handel uden overraskelser, og vi har mangeårig erfaring med området. Også på http://www.boligejer.dk/ kan du finde mange praktiske oplysninger.


Du skal huske på at ejendomsmægleren ikke er uvildig. Han repræsenterer sælger og får sit honorar fra sælger, når ejendommen er solgt.

Kontakt advokat Michael Jørgensen eller advokat Lotte Bliddal og få svar på dine spørgsmål i relation til køb af bolig.​​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prispolitik

Åbenhed

Vi undersøger altid, om du
​har mulighed for fri proces.

Hvem er vi

Profil

Læs om
​Advokathuset Bliddal

KONTAKT

SEND DIN BESKED

Står du med nogle spørgsmål, så er du altid

velkommen til at kontakte os.

​Firmainformation

Advokathuset Bliddal
​CVR-/ApS-nr.: 29916462

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 97 17 22 44

E-mail: paulex@paulex.dk